KARABURUN SAZAN


Attraction:
KARABURUN SAZAN
Start:
09:30:00
End:
17:00:00
Rate:
Meeting Point:
PORTI VLORE
Tour Fees:
EUR 25.00

Availability: Monday - Sunday

Opening and closing Time
Monday - Sunday | 09:30:00
Activity Location
Vlore 0
Places left
60

KARABURUN SAZAN

Ky është një ekskursion ditor drejt ishullit të Sazanit dhe gadishullit të Karaburunit. Pasi nisemi nga porti Vlorë, shkojmë në ishullin e sazanit për të eksploruar plazhet magjepsëse dhe qytetin e braktisur krijuar nga koha e komunizmit. Sipas dëshirës organizohet një tur me guid për të mësuar për historinë e qytetit. Dreka me ushqime tradiconale ofrohet ne anije si alternativë. Më pas bëhet nisja drejt shpellës së Haxhi Alisë, me një anije më të vogël që mundëson hyrjen në shpellë. Mbas kësaj vizite nisemi për në plazhin Zhapovel për të kaluar pjesën tjetër të ditës deri në orën 17:00.

Ne kete tour do te vizitoni:

Nisja Porti Vlorë
Ishulli i Sazanit
Shpella e Haxhi Alisë.
Plazhi Zhapovël
Ky eshte një tour ekskluziv dhe ju jep mundësinë të bëni disa orë plazh larg zhurmave dhe ndotjeve të botës së qytetëruar.

Ne çmim përfshihen:
 • Taksat vendore
 • Pagesa e imbarkimit / zbarkimit
 • Udhëtimi me mjet lundrues
 • Shpërndarja me makinë në strukturë që ndodhen brenda qytetit te vlorës.


 • Në çmim nuk përfshihet:
 • Animacionet apo konsumimet në zonë
 • Shpërndarja në strukturë nëse është jashtë qytetit.

 • Të drejtat dhe detyrimet


  Book now

  Boking Details

  Tour:
  KARABURUN SAZAN
  Tour date:
  Total Adults:
  per Adult price:
  25.00 EUR
  total Kids:
  per Kid price:
  EUR
  taxes and fees:
  0.00 per person
  Total Price
  0 EUR
  There are no reviews for KARABURUN SAZAN. Be the first to write a review.
  You need to log in to write a review.