Pashkët në Regent Porto Montenegro


Attraction:
Pashkët në Regent Porto Montenegro
Start:
09:00:00
End:
18:00:00
Rate:
Meeting Point:
Uji Ftohte Vlore
Tour Fees:
EUR 119.00

Availability: E Hene - E Diel

Opening and closing Time
E Hene - E Diel | 09:00:00
Activity Location
Vlore 0
Places left
30

Pashkët në Regent Porto Montenegro

Festoni Pashkët në Regent Porto Montenegro Klass dhe Luks do ishin fjalët ideale për t’a përshkruar këtë hotel Për periudhën 09 - 21 Prill,2020 €119 për person për 2 netë qëndrimi.


Book now

Boking Details

Tour:
Pashkët në Regent Porto Montenegro
Tour date:
Total Adults:
per Adult price:
119.00 EUR
total Kids:
per Kid price:
EUR
taxes and fees:
0.00 per person
Total Price
0 EUR
There are no reviews for Pashkët në Regent Porto Montenegro. Be the first to write a review.
You need to log in to write a review.